Voorwaarden van Mooievogels.nl

1 Algemene Voorwaarden “Mooie Vogels”

1.1 Alles vastleggen in voorwaarden gaat niet lukken, daarom doen wij dat niet. U mag van ons verwachten dat voor elk probleem samen met u naar een oplossing wordt gezocht.

1.2 Wanneer u een bestelling plaatst en achteraf wil betalen dan zorgen wij dat het product 10 dagen lang voor u klaarstaat, tenzij we dat samen anders hebben afgesproken. De bestellingen die vooraf worden betaald worden direct naar u verzonden.

1.3 Wanneer u een bestelling plaatst, dan gelden deze voorwaarden ook voor u.

2 Prijzen, verzending en retourneren

2.1 Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief de verzendkosten. Een schatting van de verzendkosten kunt u vinden in het winkelmandje.
2.2 Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, of wordt door uzelf opgehaald. Graag horen wij van te voren van u wanneer u deze komt ophalen.

2.3 Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of is uw product beschadigd aangekomen? Als er een probleem is, horen we dat graag binnen 14 dagen van u. Dan zorgen we samen met u voor een goede oplossing.

3 Privacy

3.1 Wij respecteren uw privacy volledig. Alle persoonlijke gegevens die u aan ons doorgeeft worden vertrouwelijk behandeld en alleen maar gebruikt om uw bestelling zo snel te laten verlopen. Wanneer wij uw gegevens voor een ander doel gebruiken, zoals een review, zal er áltijd toestemming worden gevraagd. Uw persoonlijke gegevens worden dus nooit verkocht of weggegeven.

4 Foutje gevonden?

4.1 Heeft u een foutje gevonden op onze website? Laat het ons weten! Dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk wordt hersteld. Wij waarderen het ook als u het laat weten, wanneer u door een technische storing niet kunt betalen. Via de e-mail of telefonisch kunnen we dan voor een passende oplossing zorgen.