Markten

Le Marie Marché Den Haag

Zaterdag 5 aug. 10:00-17:00

Een markt met een hoogwaardig aanbod dat een bezoek zeker waard is. Is het niet voor de markt zelf, dan toch zeker voor de mooie locatie.

Den Haag, Noordeinde Paleisstraat

Burghsedag Burgh Haamstede

Zaterdag 12 aug. 10:00-17:00

Een begrip in Zeeland. Met parade in klederdracht en de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. Er zijn kinderspelen, treintje, oude auto's en legervoertuigen, paardendressuur, boerenmarkt, creamarkt, braderie en diverse optredens van muziek en klederdracht!

Burgh Haamstede

Vlasdag, Dreischor

Zaterdag 19 aug. 10:00-17:00

Dreischor is op de dag van dit traditioneel evenement weer helemaal 'Vlasdorp'. De vlasdag doet de oude traditie van vlasbewerking weer herleven. Schoolkinderen van Dreischor met koopmansgeest mogen hier 2e hands spullen aan de man brengen.

Dreischor, Centrum

Jaarmarkt, Bloemendaal

Zaterdag 2 sep. 10:00-17:00

Ook dit jaar belooft het weer een succes te worden. Ontzettend veel kramen met aantrekkelijke producten, terrasjes en muziek zorgen dat onze jaarmarkt een van de grootste en de gezelligste in de regio blijft. Door de vele deelnemers en verschillende kramen verandert de dorpskern van Bloemendaal in één groot marktplein.

Bloemendaal, Bloemendaalse weg

Kunstmarkt, Capelle aan de IJssel

Zaterdag 9 sep. 10:00-17:00

De organisatie voor Kunstmarkt Capelle 2017 staat aan de vooravond van haar 47e editie aan de Kerklaan bij de oude dorpskerk te Capelle aan den IJssel. Wederom hopen we met 50-55 kunstenaars de markt net zo gezellig in te richten als vorige jaren...

Capelle aan de IJssel, Kerklaan rond om de oude dorpskerk

Jaarmarkt oud Velsen

Zaterdag 30 sep. 10:00-15:00

De groots opgezette Jaarmarkt Oud Velsen is een jaarlijkse activiteit van de Engelmunduskerk. Een bezoek waard alleen al voor de locatie! Op de laatste zaterdag van september vindt al sinds 1967 de traditionele Jaarmarkt Oud Velsen plaats. Rond de kerk staan tientallen marktkramen en zijn er veel activiteiten, ook in de kerk. In het oude dorp Velsen wordt ook een kindervrijmarkt gehouden. De opbrengst van de kramen met het opschrift Kerkraam komt helemaal ten goede aan het onderhoud van de monumentale Engelmunduskerk. De komende Jaarmarkt wordt op 30 september 2017 gehouden. Dat is de 50 ste !

Rond de Engelmunduskerk